Despre noi

Ce este Plusoptic.ro?

Plusoptic te ajută să descoperi cele mai bune rame si ochelari de soare vândute de diferiți comercianți cu amănântul din România, prin organizarea acestora într-un catalog cuprinzător pe care îl găsiți pe Plusoptic.ro.

Ați găsit ceva ce vă place?

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe produsul dorit pentru a-l putea achiziționa direct de la comerciant.

Ce tipuri de magazine găsiți pe Plusoptic?

Plusoptic înglobează zeci de magazine online precum și cele mai la modă mărci pentru fiecare dintre următoarele categorii: rame, ochelari de soare, accesorii ochelari etc

Plusoptic.ro vinde aceste produse direct?

Plusoptic colaborează direct cu diferiți comercianți cu amănântul și magazine din România pentru a se asigura că prețurile, produsele și disponibilitatea acestora sunt actualizate în mod regulat pentru ca experiența dumneavoastră pe Plusoptic.ro să fie căt mai plăcută și utilă.

Atunci când faceți click pe unul dintre produse și/ sau apăsați pe butonul “Vezi pret” vă vom redirecționa către site-ul retailerului, deoarece Plusoptic nu vinde sau livrează direct niciunul dintre produsele pe care le veți găsi pe site.

Daca aveti intrebari suplimentare sau doriti sa va ajutam sa gasiti un produs in catalog, ne puteti scrie la [contact @ Plusoptic.ro]